ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

211 8 500 400

Απολυμάνσεις Αθήνα & Αττική


Ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να είναι καθαρός, απαλλαγμένος και προστατευμένος από κάθε ανεπιθύμητο και επιβλαβή για την υγεία “επισκέπτη” ώστε να αποφύγουμε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας και να προφυλάξουμε τα παιδιά και τα κατοικίδια μας. Η τακτική απολύμανση στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, το υπόγειο, της αποχέτευσης, της αποθήκης αλλά και η απολύμανση των εξωτερικών χώρων είναι απαραίτητη για την προστασία μας και της εξασφάλισης της υγιεινής του χώρο μας.

Τα συνεργεία μας με έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνουν απολυμάνσεις στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Αττική. Εγγυούνται την ριζική καταπολέμηση των παρασίτων και ιπταμένων εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, μύγες, τσιμπούρια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιούς, σκώρους, ψαράκι, ψαλίδα και κάθε άλλο είδος παρασίτων που εισβάλαν στον χώρο σας.

Με στόχο την απολύμανση και την υγιεινή επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων διενεργούμε απολυμάνσεις ρουτίνας όπως καταπολέμηση παρασίτων, απολύμανση στρωμάτων, απολύμανση νερού, απολύμανση εδάφους, απολυμάνσεις φρεατίων, απολύμανση λεκανών.

Αναλαμβάνουμε επίσης και πιο ειδικές απολυμάνσεις όπως εξόντωση κατσαρίδων (κατσαριδοκτονίες), καταπολέμηση εντόμων, μικροβιοκτονίες, μυοκτονίες, απεντομώσεις, απωθήσεις φιδιών, πτηνών και άλλων εισβολέων. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά απολυμαντικά, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον – σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας και τον ΕΟΦ.

 

Απεντόμωση κατσαρίδων

Η προληπτική τακτική απεντόμωση είναι σημαντική καθώς όσο καθαρό και αν διατηρούμε τον χώρο μας στην κατοικία ή την εργασίας μας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας. Οι κατσαρίδες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας και είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Επίσης μπορούν να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις αλλοιώνοντας τα τρόφιμα και διαδίδοντας παθογόνους οργανισμούς, προκαλούν αλλεργίες ή αλλεργικό άσθμα αλλά και μολύνσεις. Για την αντιμετώπιση τους διενεργούμε κατσαριδοκτονίες με οικολογικά μη τοξικά σκευάσματα σε όλους τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε, στη λεκάνη, το μπάνιο, τα σιφώνια, τα φρεάτια, την κουζίνα, την αποθήκη, τα μπαλκόνια, τους εξωτερικούς χώρους κ.τ.λ.

** Για διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενημερώσετε τους ενοίκους της πολυκατοικίας καθώς  θα πρέπει να ιδανικά να γίνει απεντόμωση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια, το  κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας και τον κήπο αν υπάρχει. Έτσι εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απεντόμωσης και φυσικά είναι οικονομικότερο.

Απεντόμωση κουνουπιών σε μονοκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικό χώρο

Ο ενοχλητικός αυτός επισκέπτης εμφανίζεται κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού, είναι επικίνδυνος για την υγειά μας μεταφέροντας ιούς. Τα κουνούπια εκτός από τα ενοχλητικά τσιμπήματα τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο επικίνδυνες ασθένειες όπως κίτρινος πυρετός, ελονοσία, εγκεφαλίτιδα κ.α.

Για την αντιμετώπιση τους επιβάλλεται συστηματικός ψεκασμός ειδικά σε περίπτωση ύπαρξης εστιών ανάπτυξης τους όπως είναι τα στάσιμα νερά, ο κήπος και το γκαζόν. Επίσης, γίνονται ψεκασμοί στις βεράντες, τους εξωτερικούς χώρους και όπου αλλού εντοπίζεται αυξημένη παρουσία κουνουπιών.
Η πλήρης εξάλειψη τους είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της ταχύτητας αναπαραγωγής τους και της ικανότητας τους να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις παρόλα αυτά η τακτική χρήση ψεκασμών θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απομάκρυνση τους
Κουνούπια τέλος λοιπόν ! για την προστασία και ηρεμία του χώρου μας !

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε μονοκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικός χώρο

Τα μυρμήγκια εμφανίζονται κυρίως την άνοιξή και το καλοκαίρι αναζητώντας τροφή εντός και εκτός του σπιτιού και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα λόγω του μεγέθους τους από τις χαραμάδες. Όταν λοιπόν εντοπίζεται έστω και μικρός πληθυσμός στο χώρο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν καθώς οι μικροί αυτοί κλέφτες αυξάνονται μόλις εντοπίσουν τροφές. Αν και σχετικά ακίνδυνοι προκαλούν προβλήματα καθώς οι τροφές αυτές δεν πρέπει να καταναλώνονται από τους ανθρώπους επίσης καταστρέφουν φυτά, έπιπλα, ηλεκτρολογικά κ.α.
Αντιμετωπίζονται με ψεκασμό οικολογικών, μη τοξικών φαρμάκων που είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο τα παιδιά και τα κατοικίδια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητους χώρους, όπως παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, εστιατόρια κ.τ.λ. Εφαρμόζετε στα σημεία που εμφανίζονται, εξωτερικά περιμετρικά δημιουργώντας έτσι μία ζώνη ασφαλείας, στις βεράντες, τον κήπο, την κουζίνα, πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, στο εσωτερικό των ντουλαπιών, σε τυχόν ρωγμές, στα παράθυρα και τις πόρτες κ.α. Τα μυρμήγκια μεταφέρουν έτσι τα εντομοκτόνα στις φωλιές τους και έτσι έχουμε την ριζική εξολόθρευση τους και ταυτόχρονα τα φυτά απαλλάσσονται από τυχόν άλλα παράσιτα.

Tip:
Για καλύτερα αποτελέσματα πριν την απεντόμωση, ο χώρος πρέπει να είναι σχετικά καθαρός για να κρατήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε το φάρμακο χωρίς να πλυθεί ή αφαιρεθεί.

Απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία.

Απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους με μεγάλο συνωστισμό ανθρώπων που προϋποθέτουν άριστες συνθήκες υγιεινής, απαιτήσεις που αφορούν την εφαρμογή των Κανόνων Υγιεινής και η συμμόρφωση με τη νομοθεσία στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παροχών υγείας και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Χώροι όπως παιδικοί σταθμοί, σχολεία, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, χώροι επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων, υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.τ.λ.
Η μικροβιοκτονία για την καταπολέμηση μυκητών , ζυμομυκητών , βακτηρίων, ιών, πρωτόζωων, αμοιβάδων κ.τ.λ. είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους, απολυμαντικά σκευάσματα, ατοξικά φάρμακα εγκεκριμένα από το ΕΟΦ, από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες της εταιρίας μας.
Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι άοσμα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μυοκτονίες – Καταπολέμηση ποντικιών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών.

Η προφύλαξη αλλά και καταπολέμηση τέτοιου είδους προσβολών είναι αναγκαία καθώς τα τρωκτικά αποτελούν μία πολύ σοβαρή εστία μολύνσεως και το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Γίνονται συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο που είναι οι εποχές γέννησης των τρωκτικών.
Για την εξόντωση τους τοποθετούνται δολώματα με προϊόντα μυοκτονίας με την λιγότερη δυνατή τοξικότητα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, που επιλέγονται κατόπιν ελέγχου του χώρου και των συνθηκών που επικρατούν για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους. Εφαρμόζεται σε κοινόχρηστους χώρους, στην κουζίνα, τα πατάρια, το λεβητοστάσιο, στις αποθήκες, τα γκαράζ, στην πυλωτή, τον κήπο, στους ακάλυπτους χώρους των πολυκατοικιών, στο διαμέρισμα, την μονοκατοικία, το γραφείο, το κατάστημα, σε βιομηχανικούς χώρους, σε επαγγελματικές αποθήκες, δημόσια κτήρια, σχολεία κ.τ.λ.
Τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει να φαγωθούν από άνθρωπο ή ζώο, οπότε αν υπάρχουν παιδιά, σκυλιά ή άλλα κατοικίδια (που πλησιάζουν συνήθως το φάρμακο) τα σκευάσματα τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς ώστε να αποφευχθεί η επαφή τους με αυτά.
Με την ολοκλήρωση της μυοκτονίας στο χώρο σας χορηγείτε πιστοποιητικό απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

211 85 00 400 – 694 6 000 923