ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ 30€


211 8 500 400

694 6 000 923

Αποφράξεις σε Όλη την ΑττικήMr Pipe – Αποφράξεις Αθήνα

Η εταιρία Mr. Pipes διαθέτει τον πλέον σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των εργασιών της σε Αποφράξεις Αθήνα και σε όλη την Αττική. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται άμεσα και σε χαμηλό κόστος την λύση σε κάθε σας πρόβλημα! Οι Αποφράξεις Αθήνα και Αττική είναι εύκολη υπόθεση για τον Mr. Pipes.

Αποφράξεις Αθήνα


ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPES ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

211 8 500 400

Υπηρεσίες


Aποφράξεις

Ο Mr. Pipes έχοντας στην διάθεσή του τον πλέον σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας κάθε είδους απόφραξη σε Αθήνα και σε όλη την Αττική, με επιτυχία και χωρίς φθορές του δικτύου και των σωληνώσεων.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά τις αποφράξεις, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικία, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία, άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά και αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεωνapofraxeis athina
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη σιφονιού δαπέδου
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη κάθετων στηλών
 • Αποφράξεις υδρορροών

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25


Συντήρηση – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων

Η σωστή λειτουργία των δικτύων αποχέτευσης, των φρεατίων και των υδρορροών προϋποθέτει τον έγκαιρο έλεγχο και καθαρισμό, προκειμένου να αποφύγουμε το φράξιμό τους και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία τους. Με τον καθαρισμό φρεατίων, τον καθαρισμό  αποχετεύσεων και την τακτική συντήρησή τους επιτυγχάνουμε την ομαλή διέλευση των υδάτων και αποφεύγουμε πλημμύρες και  υπερχειλίσεις λυμάτων που μπορούν να αποβούν καταστροφικές για την περιουσία σας και με τεράστιο κόστος επισκευής.

Ο Mr. Pipes αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων με πιεστικά μηχανήματα ετησίως, κάθε εξάμηνο, τρίμηνο ή και μηνιαίος, ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας. Αναλαμβάνουμε συντήρηση και καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων στην Αθήνα και όλη την Αττική.

Υπηρεσίες

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, φρεατίων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Καθαρισμός φρεατίου
 • Καθαρισμός υδρορροής

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Eκκένωση βόθρων & μεταφορά λυμάτων

emptying-a-septic-tank-in-devonΟ Mr. Pipes με άριστες γνώσεις και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων και μεταφορά λυμάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Διαθέτοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους στόλους βυτιοφόρων, με αντλίες κενού οι οποίες εγγυώνται την άοσμη εκκένωση του βόθρου σας, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε ότι αφορά τις εκκενώσεις βόθρων άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Τα μηχανήματα υψηλής άντλησης εγγυώνται την επιτυχημένη εκκένωση βόθρου, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη και σε μεγάλο βάθος.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά τις εκκενώσεις βόθρων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Άντληση υδάτων

prm_pumpΟ Mr. Pipes διαθέτει σύγχρονα βυτιοφόρα για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Σε περίπτωση πλημμύρας από βροχή, υπερχείλισης λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων ή βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τα καθαρά ή ακάθαρτα ύδατα, άμεσα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, φωταγωγούς, φρεάτιο ανελκυστήρα και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο ο οποίος χρειάζεται άντληση υδάτων.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά την άντληση υδάτων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

 

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

apofraxeis athinaΗ κάμερα βιντεοσκόπησης συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα, για τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό του σημείου φραγής ή της φθοράς των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ακριβής διάγνωση του προβλήματος, με αποτέλεσμα την στοχευμένη και γρήγορη αποκατάσταση του και την μεγάλη μείωση του κόστους εργασιών.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να βρεθεί κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Τιμοκατάλογος

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΩN ΑΠΟ


0

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΠΟ


0

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ


0

Αναλυτικά οι περιοχές


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

(το πακέτο περιλαμβάνει)

Μηνιαίος καθαρισμός οριζόντιου δικτύου

Δωρεάν απόφραξη οριζόντιας αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Δωρεάν απολύμανση φρεατίων

Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες δίπλα σας

Προνομιακές τιμές αποφραξεων για όλους τους ενοίκους

Καλέστε ΤΩΡΑ και μάθετε περισσότερα για την μοναδική προσφορά.

211 8 500 400

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ