Απεντόμωση μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε μονοκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικός χώρο.

Η απεντόμωση μυρμηγκιών είναι απαραίτητη. Τα μυρμήγκια εμφανίζονται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι αναζητώντας τροφή εντός και εκτός του σπιτιού. Μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα λόγω του μεγέθους τους από τις χαραμάδες. Όταν λοιπόν εντοπίζεται έστω και μικρός πληθυσμός στο χώρο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Καθώς, οι μικροί αυτοί κλέφτες αυξάνονται μόλις εντοπίσουν τροφές.

Αν και σχετικά ακίνδυνοι προκαλούν προβλήματα. Οι τροφές που έρχονται σε επαφή με τα μυρμήγκια δεν πρέπει να καταναλώνονται από τους ανθρώπους. Επίσης, καταστρέφουν φυτά, έπιπλα, ηλεκτρολογικά κ.α.

Καταπολέμηση Μυρμηγκιών‎

Αντιμετωπίζονται με ψεκασμό οικολογικών, μη τοξικών φαρμάκων που είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο τα παιδιά και τα κατοικίδια. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητους χώρους. Όπως παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, εστιατόρια κ.τ.λ.. Εφαρμόζετε στα σημεία που εμφανίζονται. Εξωτερικά περιμετρικά δημιουργώντας έτσι μία ζώνη ασφαλείας. Στις βεράντες, τον κήπο, την κουζίνα, πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, στο εσωτερικό των ντουλαπιών, σε τυχόν ρωγμές, στα παράθυρα και τις πόρτες κ.τ.λ. Τα μυρμήγκια μεταφέρουν έτσι τα εντομοκτόνα στις φωλιές τους. Έτσι έχουμε την ριζική εξολόθρευση των μυρμηγκιών  και ταυτόχρονα τα φυτά απαλλάσσονται από τυχόν άλλα παράσιτα.

Tip:
Για καλύτερα αποτελέσματα πριν την απεντόμωση μυρμηγκιών. ο χώρος πρέπει να είναι σχετικά καθαρός. για να κρατήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε το φάρμακο χωρίς να πλυθεί ή αφαιρεθεί.

Εξαφανίστε τα Μυρμήγκια με Φυσικό Τρόπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *