ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ 30€

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Αποφράξεις σε Όλη την Αττική

Mr Pipe – Αποφράξεις

Η εταιρεία Αποφράξεις Mr Pipes διαθέτει τον πλέον σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των εργασιών της, στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Εδώ και μία δεκαετία βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου των αποφράξεων, Προσφέροντας υπηρεσίες, εναρμονισμένες με την τελευταία τεχνολογία και σύγχρονες τεχνικές. Οι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας με χαμηλό κόστος και άμεσα, για οποιουδήποτε είδους Αποφράξεις και να τους χρειαστείτε.

Παρακολουθώντας νέα σεμινάρια, το προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς ώστε να έχει τις γνώσεις για να λύσει οποιαδήποτε βλάβη των σωληνώσεων και του δικτύου σας. Με επιτυχία, αναλαμβάνουμε Αποφράξεις εξωτερικών και εσωτερικών σωληνώσεων, αποχετεύσεων, αλλά και τη συντήρησή τους. Δίνουμε λύση σε Αποφράξεις με αρκετά μικρό κόστος, πάντα προσαρμοσμένο τις τιμές της αγοράς. Στο πελατολόγιο μας, περιλαμβάνονται κάτοικοι και επιχειρηματίες της Αττικής, αλλά και δημόσιοι οργανισμοί. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, εγγυάται άμεσα την λύση σε κάθε σας πρόβλημα σχετικό με Αποφράξεις!

Το δίκτυο της αποχέτευσης μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγάλα προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι χρειάζεται σωστή συντήρηση ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι αιτίες του βουλώματος, συνήθως προκαλούνται από την απροσεξία των ιδιοκτητών, που ρίχνουν μη διαλυτά αντικείμενα σε λεκάνες και νεροχύτες. Εάν τα χημικά σκευάσματα του εμπορίου δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το βούλωμα τότε εταιρεία μας εγγυάται να παρέχει άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα. Διασφαλίζουμε την φυσιολογική ροή των υδάτων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε Αποφράξεις.


Αποφράξεις

Μέθοδοι για Αποφράξεις

Ειδική κάμερα

Με την ειδική κάμερα, εντοπίζουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα στο εσωτερικό του αποχετευτικού σας δικτύου. Έτσι οι Αποφράξεις γίνονται με ακρίβεια αλλά και ταχύτητα, μειώνοντας το κόστος των εργασιών. Η τεχνική αυτή, χρησιμοποιείται για να εντοπίσει το σημείο φραγής με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να προχωρήσουμε αποτελεσματικά στην απόφραξη. Έτσι, μειώνουμε τον χρόνο και το κόστος των εργασιών στις Αποφράξεις και εγγυόμαστε την αποτελεσματική λύση στη ρίζα του προβλήματος.

Η κάμερα εισέρχεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων, σε οποιοδήποτε βάθος και εντοπίζει το πρόβλημα. Κατόπιν, αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε το κομμάτι των σωληνώσεων στο οποίο υπάρχει το πρόβλημα. Με την ειδική κάμερα, μπορούμε επίσης να επιθεωρήσουμε την κατάσταση πού βρίσκονται οι σωληνώσεις και να εντοπίσουμε τυχόν διαρροές. Αφού εντοπιστεί το πρόβλημα τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση της ροής των υδάτων και την επισκευή των σωληνώσεων.


Αποφράξεις

Αποφράξεις Υδροβολής

Οι Αποφράξεις με υδροβολή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για Αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετευτικών δικτύων. Τα εκπαιδευμένα συνεργεία μας, εφοδιασμένα με μηχανήματα υδροβολής τελευταίας τεχνολογίας, επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα ανεξαρτήτως το μέγεθος του αγωγού. Το μεγάλο μήκος των πιεστικών εργαλείων, μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε μεγάλα βάθη των δικτύων αποχέτευσης και φρεατίων.

Η αντλία αποτελείται από έναν σωλήνα, ο οποίος στην μία του άκρη έχει ένα ειδικό μπεκ. Το εργαλείο αυτό εισάγεται στις σωληνώσεις και απελευθερώνει νερό με τεράστια πίεση, ώστε να διαλύσει οποιαδήποτε ύλη έχει φράξει τις σωληνώσεις. Έχει τη δυνατότητα να διαλύει πετρωμένα λήμματα στο εσωτερικό των αποχετεύσεων και να επαναφέρει την ροή των υδάτων. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε ότι τα φρεάτια και αποχετεύσεις σας θα επανέλθουν σε άψογη λειτουργία άμεσα και οικονομικά.


Αποφράξεις υδροβολή

Αποφράξεις με ατσαλίνα

Η ατσαλίνα ή αλλιώς σπιράλ, είναι μία από τις πιο κοινές μεθόδους για Αποφράξεις. Αφού το συνεργείο της εταιρείας μας, κάνει έναν έλεγχο στις σωληνώσεις ή τους αγωγούς, επιλέγει την ατσάλινα ανάλογα με τη διάμετρο και το μέγεθός τους. Η μέθοδος της ατσαλίνας χρησιμοποιείται κυρίως σε παλιές κατασκευές, που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Είναι κατάλληλη, για περιπτώσεις στις οποίες τα υπόλοιπα αποφρακτικά μέσα, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν ζημιά.

 

 


Αποφράξεις

Υπηρεσίες

Aποφράξεις

Ο Mr. Pipes έχοντας στην διάθεσή του τον πλέον σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας κάθε είδους Αποφράξεις σε Αθήνα και σε όλη την Αττική, με επιτυχία και χωρίς φθορές του δικτύου και των σωληνώσεων.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά τις Αποφράξεις, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικία, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία, άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά και αναλαμβάνουμε:Αποφράξεις

 • Αποφραξεις αποχετεύσεων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Αποφράξεις λεκάνης
 • Αποφραξη σιφονιού δαπέδου
 • Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Αποφράξεισ νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη κάθετων στηλών
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ υδρορροών

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Συντήρηση – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων

Η σωστή λειτουργία των δικτύων αποχέτευσης, των φρεατίων και των υδρορροών προϋποθέτει τον έγκαιρο έλεγχο και καθαρισμό, προκειμένου να αποφύγουμε Αποφράξεις και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία τους. Με τον καθαρισμό φρεατίων, τον καθαρισμό  αποχετεύσεων και την τακτική συντήρησή τους επιτυγχάνουμε την ομαλή διέλευση των υδάτων και αποφεύγουμε Αποφράξεις, πλημμύρες και  υπερχειλίσεις λυμάτων που μπορούν να αποβούν καταστροφικές για την περιουσία σας και με τεράστιο κόστος επισκευής.

Ο Mr. Pipes αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων με πιεστικά μηχανήματα ετησίως, κάθε εξάμηνο, τρίμηνο ή και μηνιαίος, ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας. Αναλαμβάνουμε Αποφράξεις, συντήρηση και καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων στην Αθήνα και όλη την Αττική.

Υπηρεσίες

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, φρεατίων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – συντήρηση φρεατίου- συντήρηση υδρορροής
 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Καθαρισμοί φρεατίου
 • Καθαρισμός υδρορροής

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Eκκένωση βόθρων & μεταφορά λυμάτων

Eκκένωση βόθρων, μεταφορά λυμάτωνΟ Mr. Pipe με άριστες γνώσεις και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει Αποφράξεις, εκκενώσεις βόθρων και μεταφορά λυμάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Διαθέτοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους στόλους βυτιοφόρων, με αντλίες κενού οι οποίες εγγυώνται την άοσμη εκκένωση του βόθρου σας, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε ότι αφορά τις εκκενώσεις βόθρων άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Τα μηχανήματα υψηλής άντλησης εγγυώνται την επιτυχημένη εκκένωση βόθρου, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη και σε μεγάλο βάθος.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά τις εκκενώσεις βόθρων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Άντληση υδάτων

Αποφράξεις, Άντληση υδάτωνΟ Mr. Pipe διαθέτει σύγχρονα βυτιοφόρα για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Σε περίπτωση πλημμύρας από βροχή, υπερχείλισης λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων ή βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τα καθαρά ή ακάθαρτα ύδατα, άμεσα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, φωταγωγούς, φρεάτιο ανελκυστήρα και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο ο οποίος χρειάζεται άντληση υδάτων.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά την άντληση υδάτων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

ΑποφράξειςΗ κάμερα βιντεοσκόπησης συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα για Αποφράξεις, για τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό του σημείου φραγής ή της φθοράς των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ακριβής διάγνωση του προβλήματος, με αποτέλεσμα την στοχευμένη και γρήγορη αποκατάσταση του και την μεγάλη μείωση του κόστους εργασιών.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να βρεθεί κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε για Αποφράξεις.

Protected by Copyscapecopyscape-banner-white-200x25

Τιμοκατάλογος

Στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για κάθε απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Mr.Pipe

Δείτε ΕΔΩ!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ