ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ 30€


Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Mr pipe – Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Εδώ και μία δεκαετία δραστηριοποιούμαστε στις Αποφράξεις Βόρεια Προάστια, και στις απολυμάνσεις κτιρίων. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι, με κάθε είδους αποφρακτικών προβλημάτων. Έφραξαν οι σωληνώσεις, τα φρεάτια, η ή αγωγοί σας? Η αποφρακτική εταιρεία Mr Pipe, είναι δίπλα σας όλο το εικοσιτετράωρο. Tο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε Αποφράξεις Βόρεια Προάστια. Για υπερχειλισμένα φρεάτια, βουλωμένες τουαλέτες, και νεροχύτες, στην κατοικία ή την επιχείρησή σας, είμαστε σε ετοιμότητα για να βοηθήσουμε.

Αναλαμβάνουμε την απόφραξη βουλωμένων φρεατίων, σιφωνιών, δικτύων απορροής υδάτων, αποφράξεις νιπτήρων και λεκανών. Ο στόλος των υπερσύγχρονων οχημάτων απόφραξης και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί, έρχονται κοντά σας, για να αντιμετωπίσουν Αποφράξεις Βόρεια Προάστια, με τον απαραίτητο επαγγελματισμό.

Αφεθείτε στους καλύτερους τεχνικούς του κλάδου των αποφράξεων και σας εγγυόμαστε την οριστική λύση, σε αποφράξεις βόθρων φρεατίων και αποχετευτικών συστημάτων.

 


Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά για κάθε είδους απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχει o Mr.Pipe

Click Me!

Υπηρεσίες


Αποφράξεις Βόρεια Προάστια – Η ομάδα των τεχνικών της εταιρείας Mr Pipe, εργάζεται αξιόπιστα και με απόλυτο επαγγελματισμό, ώστε να βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας και αν χρειαστείτε. Εξυπηρετούμε Αποφράξεις Βόρεια Προάστια, και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Παρέχουμε οικονομικά πακέτα υπηρεσιών σε Αποφράξεις Βόρεια Προάστια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι σε ετοιμότητα για να προσφέρει αποφρακτικές υπηρεσίες άμεσα και με εγγυημένα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις καινούργιες τεχνολογίες και μεθόδους αποφράξεων, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με επιτυχία και μειωμένο κόστος.Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικία, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα, εργοστάσια, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε Αποφράξεις Βόρεια Προάστια:

 • αποχετεύσεων
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • λεκάνης
 • Απόφραξη σιφονιού δαπέδου
 • νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη κάθετων στηλών
 • υδρορροών

Συντήρηση – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων

Η εταιρεία Mr Pipe αναλαμβάνει τακτικούς και προληπτικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των αγωγών, από οποιοδήποτε κατάλοιπο. Έτσι προλαμβάνουμε τα απροοπτα βουλώματα της αποχέτευσης και όλα τα δυσάρεστα αποτελέσματα που επακολουθούν. Ο σημαντικότερος παράγοντας για τη διατήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου σε καλή κατάσταση είναι η προληπτική συντήρηση σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Η συχνότητα της συντήρησης μπορεί να είναι μηνιαία, τριμηνιαία εξάμηνη, ή ετήσια, αναλόγως της χρήσης, της παλαιότητας, των υλικών κατασκευής, και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Η συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου είναι πολύ σημαντική, διότι μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα και ταλαιπωρίες που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Υπηρεσίες

 • Πακέτα συντήρησης φρεατίων, αποχετεύσεων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση φρεατίου – αποχέτευσης – υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση φρεατίου – αποχέτευσης – υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Καθαρισμοί υδρορροής
 • Καθαρισμός φρεατίου

Συντήρηση αποχετεύσεων Βόρεια Προάστια – Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Eκκένωση βόθρων & μεταφορά λυμάτων

Αποφράξεις Βόρεια ΠροάστιαΕκκενώσεις βόθρων Βόρεια Προάστια – Η εταιρεία Mr Pipe, ειδικεύεται στην εκκένωση βόθρων εδώ και μία δεκαετία. Η τεράστια εμπειρία και τα τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα, μας φέρνουν στη θέση, να παρέχουμε άμεσα, τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στις Εκκενώσεις βόθρων Βόρεια Προάστια.

Με μεγάλη εμπειρία, υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές, παρέχουμε υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας, με υπευθυνότητα, οποιαδήποτε στιγμή και αν μας χρειαστείτε. Διαθέτουμε μηχανήματα ταχείας αναρρόφησης, ικανά να εκκενώσουν βόθρους, ανεξαρτήτως του σημείου που βρίσκονται. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά Εκκενώσεις βόθρων Βόρεια Προάστια. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 ημέρες το χρόνο στο τηλέφωνο 211 8 500 400

Εκκένωση βόθρων Βόρεια Προάστια – Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Άντληση υδάτων

Αποφράξεις Βόρεια ΠροάστιαΜε απόλυτο επαγγελματισμό, προσφέρουμε την άμεση λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την άντληση υδάτων Βόρεια Προάστια, άμεσα. Αναλαμβάνουμε άντληση καθαρών και ακαθάρτων υδάτων, αποτελεσματικά, στα Βόρεια Προάστια και ολόκληρη την Αττική.

Τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα έχουν ως αποτέλεσμα την φραγή των φρεατίων και την πλημμύρα ισόγειων και υπόγειων χώρων. Με τον υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων για άντληση υδάτων και εκκένωση δεξαμενών, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα αποτελεσματικά.

Ειδικευόμαστε σε όλα τα είδη άντλησης υδάτων, είτε πρόκειται για πλημμύρα, βουλωμένη αποχέτευση, ή διαρροή. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα άντλησης, για να απαλλάξουμε την κατοικία, ή την επιχείρησή σας από καθαρά και ακάθαρτα ύδατα. Αναλαμβάνουμε άντληση υδάτων από υπόγεια, υπόγειους χώρους στάθμευσης, φρεάτια ανελκυστήρων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μη διστάσετε να μας καλέσετε, για οποιαδήποτε περίσταση που αφορά την άντληση υδάτων, στο τηλέφωνο 211 8 500 400

Άντληση υδάτων Βόρεια Προάστια – Αποφράξεις Βόρεια Προάστια

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

Αποφράξεις Βόρεια ΠροάστιαΤο εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, διορθώνει τις βλάβες του δικτύου σας και σας συμβουλεύει ώστε να αποφύγετε την δημιουργία παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Είμαστε εξοπλισμένοι με τις πιο σύγχρονες κάμερες βιντεοσκόπησης και πιεστικά μηχανήματα που καταπολεμούν το πρόβλημα στη ρίζα του.

Με τις ειδικές κάμερες, εντοπίζουμε το προβληματικό σημείο του αγωγού και το αντιμετωπίζουμε άμεσα. Με την επιλογή της κατάλληλης αποφρακτικής τεχνικής, αποκαθιστούμε την ομαλή ροή των υδάτων, στο χαμηλότερο κόστος. Εγγυόμαστε την ποιότητα των εργασιών μας και εξασφαλίζουμε τη λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν σας παρουσιαστεί. Τηλεφωνήστε και θα έρθουμε άμεσα για μία αυτοψία του προβλήματος ώστε να δώσουμε την κατάλληλη λύση.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ