ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ 30€


Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Mr pipe -Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Η εταιρεία Mr. Pipe, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνει Αποφράξεις Δυτικά Προάστια. Για Αποφράξεις Δυτικά Προάστια, ο Mr. Pipe είναι εδώ!!

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα διασφαλίζουμε την ποιότητα των εργασιών μας στις Αποφράξεις Δυτικά Προάστια, με ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης και χαμηλό κόστος. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις νιπτήρων και λεκανών, αποφράξεις φρεατίων και σιφωνιώναποφράξεις υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων, εκκένωση βόθρων και μεταφορά λυμάτων, άντληση υδάτων, έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης. Η άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, εγγυάται την λύση σε κάθε σας πρόβλημα σε Αποφράξεις Δυτικά Προάστια!

Κάθε είδους Αποφράξεις Δυτικά Προάστια και Αττική είναι εύκολη υπόθεση για τον Mr. Pipe.


Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά για κάθε είδους απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχει o Mr.Pipe

Click Me!

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Δυτικά προάστια

Aποφράξεις – Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Ο Mr. Pipes έχοντας στην διάθεσή του τον πλέον σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας κάθε είδους Αποφράξεις Δυτικά Προάστια και σε όλη την Αττική, με επιτυχία και χωρίς φθορές του δικτύου και των σωληνώσεων.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε Αποφράξεις Δυτικά Προάστια.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικία, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και νοσοκομεία, άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά και αναλαμβάνουμε Αποφράξεις Δυτικά Προάστια, όπως:

 • Αποφράξεις Δυτικά Προάστια – αποχετεύσεωνΑποφράξεις Δυτικά Προάστια
 • Απόφραξη φρεατίων
 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • Απόφραξη σιφονιού δαπέδου
 • Αποφράξεις Δυτικά Προάστια – νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • ξεβούλωμα νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετων στηλών
 • αποφράξεις υδρορροών

Συντήρηση – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων

Η σωστή λειτουργία των δικτύων αποχέτευσης, των φρεατίων και των υδρορροών προϋποθέτει τον έγκαιρο έλεγχο και καθαρισμό, προκειμένου να αποφύγουμε το φράξιμό τους και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία τους. Με τον καθαρισμό φρεατίων, τον καθαρισμό  αποχετεύσεων και την τακτική συντήρησή τους επιτυγχάνουμε την ομαλή διέλευση των υδάτων και αποφεύγουμε πλημμύρες και  υπερχειλίσεις λυμάτων που μπορούν να αποβούν καταστροφικές για την περιουσία σας και με τεράστιο κόστος επισκευής.

Ο Mr. Pipes αναλαμβάνει την συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων με πιεστικά μηχανήματα ετησίως, κάθε εξάμηνο, τρίμηνο ή και μηνιαίος, ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου σας. Αναλαμβάνουμε συντήρηση και καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων στα Δυτικά Προάστια.

Υπηρεσίες

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, φρεατίων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – σ φρεατίου – υδρορροής
 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Καθαρισμοί φρεατίου
 • Καθαρισμός υδρορροής

Eκκένωση βόθρων & μεταφορά λυμάτων – Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Αποφράξεις Δυτικά ΠροάστιαΟ Mr. Pipes με άριστες γνώσεις και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων και μεταφορά λυμάτων στα Δυτικά Προάστια και σε όλη την Αττική. Διαθέτοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους στόλους βυτιοφόρων, με αντλίες κενού οι οποίες εγγυώνται την άοσμη εκκένωση του βόθρου σας, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε ότι αφορά τις εκκενώσεις βόθρων άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Τα μηχανήματα υψηλής άντλησης εγγυώνται την επιτυχημένη εκκένωση βόθρου, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη και σε μεγάλο βάθος.

Άντληση υδάτων – Αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Αποφράξεις Δυτικά ΠροάστιαΟ Mr. Pipes διαθέτει σύγχρονα βυτιοφόρα για την άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων στα Δυτικά Προάστια και σε όλη την Αττική. Σε περίπτωση πλημμύρας από βροχή, υπερχείλισης λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων ή βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τα καθαρά ή ακάθαρτα ύδατα, άμεσα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, φωταγωγούς, φρεάτιο ανελκυστήρα και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο ο οποίος χρειάζεται άντληση υδάτων. Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά την άντληση υδάτων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, στα Δυτικά Προάστια.

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

Αποφράξεις Δυτικά ΠροάστιαΗ κάμερα βιντεοσκόπησης συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα. Χρησιμοποιείται, για τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό του σημείου φραγής ή της φθοράς των σωληνώσεων. Με αυτό τον τρόπο γίνεται ακριβής διάγνωση του προβλήματος. Ως αποτέλεσμα έχουμε την στοχευμένη και γρήγορη αποκατάσταση του, και την μεγάλη μείωση του κόστους εργασιών σε Αποφράξεις Δυτικά Προάστια.
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να βρεθεί κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε.