ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟ 30€


Αποφράξεις Ανατολικά προάστια

Mr pipe – Αποφράξεις Ανατολικά προάστια

Βρισκόμαστε στο χώρο τον αποφράξεων, για πάνω από μία δεκαετία και προσφέρουμε Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια και συντήρηση αποχετεύσεων. Με τις πιο προηγμένες μεθόδους, λύνουμε άμεσα τα προβλήματά σας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς σε Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια. Ο επαγγελματισμός, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα σε λίγα μόνο λεπτά και κάνουν τις Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια, μία εύκολη υπόθεση.

Εγγυόμαστε την άμεση λύση, σε αποφράξεις φρεατίων, βόθρων, σιφωνιών και αποχετευτικών συστημάτων, με προτεραιότητά μας την προσωπική σας υγιεινή. Εκτός από τις Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε αποφράξεις νεροχυτών, λεκανών, νιπτήρων και σιφωνιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όλα τα προβλήματα σωστής λειτουργίας του δικτύου κατοικιών και επιχειρήσεων, λύνονται δραστικά και αποτελεσματικά με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Το τηλέφωνό μας είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το Χρόνο. Κάθε είδους Αποφράξεις Ανατολικά προάστια είναι μια εύκολη υπόθεση, για την εταιρεία αποφράξεων, Mr. Pipe.


Αποφράξεις

Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά για κάθε είδους απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχει o Mr.Pipe

Click Me!

Υπηρεσίες

Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια

Η αποφρακτική εταιρεία Mr Pipe, εξασφαλίζει για εσάς Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια, με τα πιο έμπειρα συνεργεία, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι η λύση όλων των προβλημάτων, που αφορούν σωληνώσεις και αποχετεύσεις σε Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια, και σε ολόκληρη την Αττική. Με μηχανήματα άντλησης τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασίες, ενώ το εξειδικευμένο και συνεπές προσωπικό μας, δίνει λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε προσδοκία σας, και είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αν μας χρειαστείτε για Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια. Tα συνεργεία της αποφρακτικής εταιρείας Mr Pipe, είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Αναλαμβάνουμε και καλύπτουμε αποφρακτικές υπηρεσίες, σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, δημόσιους οργανισμούς και καταστήματα, με επιτυχία, χωρίς φθορές των σωληνώσεων.Αποφράξεις

Άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, αναλαμβάνουμε Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • φρεατίων
 • Απόφραξη λεκάνης
 • σιφονιού δαπέδου
 • νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • νιπτήρα μπάνιου
 • κάθετων στηλών
 • υδρορροών

Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια – Συντήρηση και καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων

Η εταιρεία Mr Pipe, αναλαμβάνει ετήσια πακέτα συντήρησης και απολύμανσης φρεατίων και βόθρων, ώστε να αποφύγετε τα απρόβλεπτα προβλήματα. Ερχόμαστε στον χώρο σας με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι αποχετεύσεις πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για αυτό το λόγο, η εταιρεία Mr Pipe, παρέχει πακέτα συντήρησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της. Η προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων διασφαλίζει την φυσιολογική λειτουργία, αποτρέποντας ανεπιθύμητες, δαπανηρές και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κρατήστε το αποχετευτικό σας σύστημά σε καλή κατάσταση, με τον τακτικό καθαρισμό. Αφήστε το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εάν η κατοικία σας διαθέτει παλιό αποχετευτικό σύστημα, να είστε βέβαιοι ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση.  Ο κίνδυνος βλάβης, από την υψηλή πίεση που δημιουργείται λόγω της φραγής, μπορεί να αποβεί καταστροφικός και να καταστρέψει τις σωληνώσεις. Οι τεχνικοί μας, μπορούν να εκτιμήσουν την κατάσταση του δικτύου σας και να σας ενημερώσουν για το κατάλληλο πακέτο συντήρησης.

Οι σταθερές συνεργασίες με διαχειριστές πολυκατοικιών, επιχειρηματίες και κατοίκους στα Ανατολικά Προάστια, αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση τους ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Αναλαμβάνουμε συντήρηση και προληπτικό καθαρισμό, αποχετεύσεων και φρεατίων με πιεστικά μηχανήματα στα Ανατολικά Προάστια.

Υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, υδρορροών και φρεατίων
 1. Ετήσια συντήρηση αποχέτευσης – υδρορροής – φρεατίου
 2. Εξάμηνη συντήρηση αποχέτευσης – υδρορροής – φρεατίου
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – υδρορροής – φρεατίου
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – υδρορροής – φρεατίου
 • Καθαρισμός φρεατίου
 • Καθαρισμοί αποχέτευσης
 • Καθαρισμός υδρορροής

Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια – Συντήρηση αποχετεύσεων – Mr Pipe

Eκκένωση βόθρων & μεταφορά λυμάτων

Αποφράξεις

Δραστηριοποιούμαστε στις εκκενώσεις βόθρων για πάνω από μία δεκαετία, στα Ανατολικά Προάστια. Η εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας έχουν καθιερώσει στην κορυφή των εταιρειών εκκενώσεων βόθρων σε όλη την Αττική. Τα βυτιοφόρα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, είναι ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε δυσκολία, με απόλυτη αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης υπηρεσίες καθαρισμού βόθρων, προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία τους. Ο καθαρισμός βόθρων μπορεί να συνδυαστεί με την εκκένωση βόθρων, προσφέροντας έτσι, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, καθαρίζουμε τον βόθρο σας από κατάλοιπα, βελτιώνοντας τη λειτουργία του, μειώνοντας την δυσοσμία και αποτρέποντας τη μετατροπή του, σε εστία μολύνσεων. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί, οι οικονομικές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η συνέπεια μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Εγγυόμαστε ότι διαθέτουμε όλες τις προϋποθέσεις για να ικανοποιήσουμε με σεβασμό οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Εκκενώσεις βόθρων – Καθαρισμός βόθρων – Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια

Άντληση υδάτων Ανατολικά Προάστια

Άντληση ΥδάτωνΗ εταιρεία Mr Pipe, αναλαμβάνει την άντληση υδάτων σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές, αλλά και αργίες. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πλημμύρας, από τεχνικά αιτία όπως βλάβη στο δίκτυο, είτε από φυσικά αίτια όπως δυνατή βροχή, η εταιρεία μας βρίσκεται στο πλευρό σας, οποιαδήποτε στιγμή. Κατανοώντας την σημαντικότητα και την άμεση ανάγκη διεκπεραίωσης των εργασιών άντλησης υδάτων, ερχόμαστε στο χώρο σας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μέσα, έτοιμα για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν βρίσκεστε. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα Άντλησης Υδάτων, σε φρεάτια ανελκυστήρων, γκαράζ και υπόγεια, με συνέπεια και ταχύτητα.

Άντληση Υδάτων Ανατολικά Προάστια – Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

φραγή στις σωληνώσειςΑντιληφθήκατε φραγή στις σωληνώσεις σας? Μην σας πιάνει πανικός. Η αποφρακτική εταιρεία Mr Pipe, είναι κοντά σας, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο. Με βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας, εντοπίζουμε τις βλάβες του αποχετευτικού σας δικτύου. Κατόπιν συγκεντρώνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τα προβληματικά σημεία και αποκαθιστούμε άμεσα τις ζημιές. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε χρόνο αλλά και χρήμα, αφού οι εργασίες γίνονται στοχευμένα, στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα. Τηλεφωνήστε και συζητήστε το πρόβλημα με τους τεχνικούς μας και κλείστε ραντεβού. Σε λίγα λεπτά θα είμαστε κοντά σας, χωρίς καθυστέρηση, με άριστο εξοπλισμό, εργαλεία και τους καλύτερους τεχνικούς του κλάδου. Είμαστε δίπλα σας, για να σας απαλλάξουμε από οποιοδήποτε πρόβλημα φραγής και αν παρουσιαστεί.

 

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Δείτε ΕΔΩ τι περιλαμβάνει το πακέτο