ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΤΖΑ

Αποφράξεις Κάντζα

Mr Pipe – Αποφράξεις Κάντζα

Η εταιρεία Mr Pipe, με σύγχρονο εξοπλισμό, χαμηλές τιμές και μακροχρόνια εμπειρία, αναλαμβάνει Αποφράξεις Κάντζα. Ακολουθώντας την τελευταία τεχνολογία, έχουμε εμπλουτίσει τα αποφρακτικά μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, με κάμερες βιντεοσκόπησης, αντλίες αναρρόφησης και πιεστικά μηχανήματα. Η κάμερα, δίνει εικόνα του εσωτερικού των σωληνώσεων, ώστε το έμπειρο προσωπικό να αποφασίσει ποια κατάλληλη μέθοδο θα χρησιμοποιήσει. Για Αποφράξεις Κάντζα, επιλέγουμε, ανάμεσα σε κλασικά αποφρακτικά μέσα όπως η ατσαλίνα, ή σύγχρονα, όπως τα μηχανήματα υδροβολής. Τα πιεστικά μηχανήματα ρίχνουν με τεράστια πίεση νερό μέσα στο σωλήνα και ξεβουλώνουν το προβληματικό σημείο, σε λίγα λεπτά!

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επίσης άντληση υδάτων από υπόγεια με αντλίες ταχείας αναρρόφησης και έρχεται κοντά σας σε λίγα λεπτά. Γνωρίζοντας την αμεσότητα που απαιτεί η κατάσταση, αδειάζουμε οποιοδήποτε χώρο έχει πλημμυρίσει άμεσα και τον αφήνουμε στην αρχική του κατάσταση. Η σταθερή εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και η λίστα των πελατών που συνεχώς αυξάνεται μας έχουν φέρει πρώτους σε Αποφράξεις Κάντζα και όλη την Αττική. Επαγγελματισμός και ταυτόχρονα φτηνές υπηρεσίες είναι ο συνδυασμός που μας κάνει την κορυφαία επιλογή για Αποφράξεις στην Κάντζα. Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες, αναλαμβάνουμε επίσης και μικρότερης κλίμακας εργασίες. Μερικές από αυτές, είναι το ξεβούλωμα σιφωνιού, ξεβούλωμα νεροχύτη, ξεβούλωμα μπανιέρας, ξεβούλωμα νιπτήρα και ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας.


Αποφράξεις Κάντζα

Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει επίσης, αλλά και προτείνει, την συστηματική συντήρηση και απολύμανση φρεατίων, βόθρων και αποχετεύσεων. Η συντήρηση, εάν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχει ως αποτέλεσμα να αποφεύγετε απρόοπτες Αποφράξεις Κάντζα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο, επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του δικτύου και των σωληνώσεων. Μπορείτε να μας καλείτε, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και όλο το χρόνο, ώστε να μάθετε για τις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου.

Για Αποφράξεις Κάντζατηλεφωνήστε μας τώρα!

Αποφράξεις Κάντζαεκκενώσεις βόθρων άντληση υδάτων – αποφράξεις αποχετεύσεων – μεταφορά λυμάτων

Αποφράξεις Κάντζα

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Δείτε ΕΔΩ τι περιλαμβάνει το πακέτο