Απεντόμωση κατσαρίδων

Απεντόμωση κατσαρίδων

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Κατσαρίδες τέλος! Απεντόμωση κατσαρίδων

apofraxeis

 

Εάν έχετε κατσαρίδες στο χώρο σας θα πρέπει να γίνει απεντόμωση κατσαρίδων άμεσα. Κάνοντας σωστή εξολόθρευση κατσαρίδων το πρόβλημα με τις κατσαρίδες θα λυθεί οριστικά.

Η προληπτική τακτική απεντόμωση κατσαρίδας είναι σημαντική. Όσο καθαρό και αν διατηρούμε τον χώρο μας στην κατοικία ή την εργασίας μας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας.

Οι κατσαρίδες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας, καθώς είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Επίσης, μπορούν να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις, αλλοιώνοντας τα τρόφιμα. Διαδίδοντας παθογόνους οργανισμούς, προκαλούν αλλεργίες ή αλλεργικό άσθμα αλλά και μολύνσεις.

Για την αντιμετώπιση τους διενεργούμε κατσαριδοκτονίες με οικολογικά μη τοξικά σκευάσματα σε όλους τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε, στη λεκάνη, το μπάνιο, τα σιφώνια, τα φρεάτια, την κουζίνα, την αποθήκη, τα μπαλκόνια, τους εξωτερικούς χώρους κ.τ.λ.

** Για διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενημερώσετε τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Θα πρέπει ιδανικά να γίνει απεντόμωση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια, το  κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας και τον κήπο αν υπάρχει. Έτσι εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απεντόμωσης και φυσικά είναι οικονομικότερο.

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ!

apofraxeis

Απεντόμωση κατσαρίδων – 100% εγγύηση αποτελέσματος

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες. Ψεκασμός χαμηλής πίεσης με χρήση οικολογικών φαρμάκων και δόλωμα σε μορφή gel.


Share this Post


Είδη κατσαρίδας

πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Βλαττοειδή

Κατσαρίδες και άνθρωπος  Στις δυτικές χώρες ο όρος «κατσαρίδα» συνήθως συνδέεται με ανθυγιεινές καταστάσεις. Πολλά είδη βλαττοειδών δεν σχετίζονται με αυτά τα βλαβερά είδη. Δυστυχώς τουλάχιστον το είδος Ectobius duscei εξαφανίστηκε τελείως γιατί ο άνθρωπος κατέστρεψε τους φυσικούς οικοτόπους του. Σε άλλες κοινωνίες οι κατσαρίδες αποτελούν μέρος της τροφής. Η Opistoblatia orientalis χρησιμοποιείται στη λαϊκή κινέζικη ιατρική. Πολλά είδη παίζουν σπουδαίο ρόλο ως πειραματόζωο στις επιστήμες. Ιδιαίτερα η Gromphadorhina portentosa είναι δημοφιλής ως κατοικίδιο ζώο. Πέρα από αυτές τις εξωτικές περιπτώσεις ο πιο σπουδαίος ρόλος των κατσαρίδων είναι πως μπορούν να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.„

“Καταπολέμηση Μερικά είδη ζουν σε σπίτια και είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Αλλοιώνουν τα τρόφιμα και μπορούν να διαδίδουν παθογόνους οργανισμούς. Επίσης μπορούν να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Η καταπολέμηση τους από τον άνθρωπο γίνεται συνήθως με τη χρήση εντομοκτόνων, ωστόσο συχνά αναπτύσσουν ανοσία ενάντια στα χημικά.„

Εικ.: Ποικιλία κατσαρίδων

Totenkopfschabe ausgewachsen.jpg
Blaberus craniifer
Ectobius lapponicus a1.jpg
Ectobius lapponicus
Šváb syčivý.jpg
Gromphadorhina portentosa
Blatta orientalis 0002 L.D.jpg
Blatta orientalis
Bush Cockroach.jpg
είδος από την Αυστραλία
Zebra Bug.jpg
Eurycotis discipiens
American cockroach 8-15-2009.jpg
Periplaneta americana
ARS Blattella asahinai.jpg
Blattella asahinai
Waldschabe.jpg
Ectobius sylvestris
Cockroach closeup.jpg
άγνωστο είδος
Macropanesthia rhinoceros 01 Pengo.jpg
από την Αυστραλία
Cockroach 8 cm long Ku-ring-gai Chase National Park.jpg
από την Αυστραλία
Cockroach May 2007-1.jpg
Blatta orientalis
Loboptera decipiens01.jpg
Loboptera decipiens
Ectobius sp. 01.jpg
Ectobius pallidus
American-cockroach.jpgGiant brazilian cockroach closeup arp.jpg
Periplaneta americana και Blaberus craniifer
Madagascan.hissing.cockroach.750pix.jpg
Gromphadorhina portentosa
Blattella Kackerlacka Cockroach.jpg
άγνωστο είδος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *