ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ 30€

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο

Mr Pipe – Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – Η εταιρεία αποφράξεων Mr. Pipes, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει αποφράξεις στην Αθήνα.

Διαθέτοντας μερικά από τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα εγγυόμαστε την ποιότητα των εργασιών μας στις Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο, άμεσα και με χαμηλό κόστος. Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Mr Pipe είναι:

 • εκκένωση βόθρων
 • αποφράξεις σιφωνιών και φρεατίων
 • αποφράξεις αποχετεύσεων
 • καθαρισμός αποχετεύσεων
 • αποφράξεις λεκανών και νιπτήρων
 • μεταφορά λυμάτων
 • άντληση υδάτων
 • αποφράξεις υδρορροών
 • έλεγχος αποχετεύσεων και αγωγών με κάμερα βιντεοσκόπησης.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, δίνει τέλος στα προβλήματα σας! Κάθε είδους Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο, αλλά και σε όλη την Αττική, είναι εύκολη δουλειά για τον Mr. Pipes.


Αποφράξεις Αθήνα

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPES ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Τιμοκατάλογος

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά για κάθε είδους απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχει o Mr.Pipe

Click Me!

Υπηρεσίες

Η εταιρεία Mr. Pipe, αναλαμβάνει όλα τα είδη σε Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο, έχοντας στην διάθεσή της, σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό. Οι αποφράξεις γίνονται πάντα με επιτυχία, χωρίς φθορές των σωληνώσεων και του δικτύου.

Το προσωπικό μας είναι σε ετοιμότητα, ώστε να δώσει λύση σε προβλήματα σχετικά με τις αποφράξεις. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σε όποια περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεστε, ο Mr Pipe έχει την λύση.

Εξυπηρετούμε κατοικίες, καταστήματα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια  και νοσοκομεία, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αναλαμβάνουμε Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο, όπως:

 • Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – φρεατίων
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – αποχετεύσεων
 • Αποφραξεις Αθήνα Κέντρο – σιφονιού δαπέδου
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – λεκάνης
 • Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – μπανιέρας
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – νεροχύτη κουζίνας
 • Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – κάθετων στηλών
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – νιπτήρα μπάνιου
 • Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – υδρορροών

Κράτα το

Κράτα το

Συντήρηση – καθαρισμός φρεατίων & αποχετεύσεων Αθήνα

Για τη σωστή λειτουργία των υδρορροών, των δικτύων αποχέτευσης και των φρεατίων, απαιτείται ο έγκαιρος έλεγχος και καθαρισμός. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία τους, αποφεύγοντας το φράξιμό τους. Με τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων, αλλά και την συχνή συντήρησή τους, αποφεύγουμε τις υπερχειλίσεις λυμάτωνκαι τις πλημμύρες. Επιτυγχάνουμε επίσης, την ομαλή διέλευση των υδάτων, οι οποίες μπορεί να αποβούν καταστροφικές για το σπίτι σας, ενώ έχουν και τεράστιο κόστος επισκευής.

Η εταιρεία Mr. Pipes αναλαμβάνει τον προληπτικό καθαρισμό των φρεατίων και των αποχετεύσεων, αλλά και την συντήρηση τους. η συντήρηση μπορεί να γίνεται ετησίως, εξάμηνο, τρίμηνο ή και κάθε μήνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του δικτύου σας.

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, φρεατίων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση  –  φρεατίου – αποχέτευσης – υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση  –  φρεατίου -αποχέτευσης – υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση –  φρεατίου –  αποχέτευσης – υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση –  φρεατίου – αποχέτευσης – υδρορροής
 • Καθαρισμός υδρορροής
 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Καθαρισμός φρεατίου

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – Συντήρηση – καθαρισμός φρεατίων & αποχετεύσεων Αθήνα

Eκκενώσεις Βόθρων Αθήνα & Μεταφορά Λυμάτων Αθήνα

56Η εταιρεία Mr Pipes, αναλαμβάνει Μεταφορά Λυμάτων Αθήνα και Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα και όλη την Αττική. Διαθέτουμε έναν από τους πιό σύγχρονους στόλους βυτιοφόρων, εξοπλισμένων με αντλίες κενού, που εγγυώνται την άοσμη εκκένωση τωνβόθρων. Καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες σχετικά με τις Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα και Μεταφορά Λυμάτων Αθήνα, άμεσα και οικονομικά. Με τα μηχανήματα υψηλής άντλησης, εγγυούμαστε την επιτυχημένη εκκένωση βόθρων, στα πιο δυσπρόσιτα μέρη.
Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, δείνει λύση σε όλα σας τα προβλήματα που αφορούν την Μεταφορά Λυμάτων Αθήνα και τις Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε όλες τις περιοχές της Αθήνας ή της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – Eκκένωση βόθρων Αθήνα & Μεταφορά Λυμάτων Αθήνα

Άντληση Υδάτων Αθήνα


Αποφράξεις ΑθήναΆντληση Υδάτων Αθήνα
– Ο Mr. Pipe, με τα σύγχρονα βυτιοφόρα που διαθέτει, αναλαμβάνει την άντληση ακάθαρτων και καθαρών υδάτων στην Αθήνα και όλη την Αττική. Σε περίπτωση υπερχείλισης λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων, πλημμύρας, ή βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, εγγυόμαστε να σας απαλλάξουμε από τα ύδατα, αποτελεσματικά και άμεσα. Προσφέρουμε υπηρεσίες Άντληση Υδάτων Αθήνα, από φωταγωγούςφρεάτια ανελκυστήρα, υπόγεια, γκαράζ   και οποιοδήποτε χώρο, που χρειάζεται Άντληση Υδάτων Αθήνα.
Το  άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, δίνει λύση στα προβλήματά σας σχετικά την άντληση υδάτων, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σε όποια περιοχή της Αθήνας ή της Αττικής και αν βρίσκεστε, ο Mr Pipe έχει την λύση.

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο – Άντληση Υδάτων Αθήνα

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

Αποφράξεις Αθήνα

Ένα από τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μέσα είναι η κάμερα βιντεοσκόπησης. Χρησιμοποιείται για τον ακριβή και άμεσο εντοπισμό της φθοράς των σωληνώσεων και του σημείου φραγής. Έτσι έχουμε διάγνωση του προβλήματος με απόλυτη ακρίβεια και ως αποτέλεσμα την άμεση αποκατάσταση του, μείωση του κόστους εργασιών.
Το έμπειρο προσωπικό της εταιείας Mr Pipe είναι σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά σας, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Σε όποια περιοχή της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής και αν βρίσκεστε ο Mr pipe Έχει την λύση.

Αποφράξεις Αθήνα Κέντρο