ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Αποφράξεις Παγκράτι

Mr Pipe – Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις Παγκράτι – Οι βλάβες του αποχετευτικού δικτύου και των σωληνώσεων λύνονται άμεσα και αποτελεσματικά από την αποφρακτική εταιρεία Mr Pipe. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αντιμετωπίζουμε όλα τα είδη αποφράξεων εντός και εκτός κατοικίας σε Αποφράξεις Παγκράτι. Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από κάμερες υψηλής ανάλυσης για τον άμεσο εντοπισμό του σημείου φραγής στους αγωγούς. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγουμε τις περιττές εργασίες για τον εντοπισμό της βλάβης. Κατόπιν, με τα μηχανήματα υδροβολής επαναφέρουμε αποτελεσματικά τη φυσιολογική ροή των υδάτων χτυπώντας με ακρίβεια το φραγμένο σημείο. Χρησιμοποιώντας τις αντλίες απορρόφησης, απομακρύνουμε τα ύδατα αποτελεσματικά, ώστε η εργασίες να γίνονται με τον πιο καθαρό τρόπο.

Το προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει Αποφράξεις στο Παγκράτι, σε σχολεία διαμερίσματα δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους. Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι: 

  • αποφραξεις αποχετεύσεων
  • εκκένωση βόθρων
  • ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, τουαλέτας
  • αποφράξεις αποχετεύσεων
  • απόφραξη φρεατίων
  • μεταφορά λυμάτων
  • καθαρισμός υδρορροών
  • ξεβούλωμα σωληνώσεων
  • άντληση υδάτων

Αποφράξεις Παγκράτι

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Αποφράξεις Παγκράτι

Mr. Pipes – Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις Παγκράτι – Λύστε εύκολα και γρήγορα κάθε απόφραξη που σας ταλαιπωρεί με την εταιρεία Mr Pipe. Βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας, με εξειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε να λύσουμε κάθε αποφρακτικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Αρκετές περιοχές της Αττικής οι οποίες βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο, αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τις έντονες βροχοπτώσεις. Η ροή των υδάτων δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από τα φρεάτια της περιοχής, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια γκαράζ, αλλά και ισόγεια. Για αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να προσφέρουμε αξιόπιστες αποφρακτικές υπηρεσίες και άντληση υδάτων άμεσα και αποτελεσματικά.

Είμαστε ανοιχτά όλες τις μέρες του έτους και είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Εξυπηρετούμε όλες σας τις ανάγκες στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς σε Αποφράξεις Παγκράτι και σε όλο το υπόλοιπο Αττικής.

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Δείτε ΕΔΩ τι περιλαμβάνει το πακέτο