Παγωμένοι Σωλήνες

Προστατέψετε τις σωληνώσεις του σπιτιού σας από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες!

Mr Pipe Ενημέρωση Leave a Comment

Παγωμένοι Σωλήνες

Για να αποφευχθεί το πάγωμα των σωληνώσεων στο σπίτι, το γραφείο την αποθήκη και οποιοδήποτε άλλο χώρο θα πρέπει να μεριμνήσουμε για τα εξής:

Αρχικά πρέπει να μάθουμε  πού βρίσκεται ο υδρομετρητής (ρολόι) του σπιτιού σας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου μας αφορά. Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε τα σημεία όπου βρίσκονται ο κεντρικός αλλά και οι περιφερειακοί διακόπτες υδροδότησης.

Ελέγχουμε τους διακόπτες του δικτύου υδροδότησης ανοιγοκλείνουν για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργούν ομαλά. θα πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι ο ρολόι παραμένει στεγνό και ότι προστατεύετε από τα νερά τις βροχής, το χιόνι αλλά και από οποιαδήποτε άλλη διαρροή νερού.

Ενημερωθείτε αν έχει τοποθετηθεί αντιψυκτικό στον ηλιακό θερμοσίφωνα από την κατασκευάστρια εταιρία ή τον ειδικό τοποθέτησης, σε περίπτωση κλειστού κυκλώματος. Σε αντίθετη περίπτωση προμηθευτείτε το κατάλληλο αντιψυκτικό και φροντίστε για την τοποθέτησή του.

Ελέγξτε αν υπάρχουν διαρροές στις βρύσες ή στα καζανάκια. Βεβαιωθείτε ότι οι υδρορροές στα μπαλκόνια και στις ταράτσες είναι καθαρές από φύλλα και σκουπίδια και λειτουργούν ομαλά.

Η μόνωση προστατεύει τους σωλήνες από τις ακραίες θερμοκρασίες.

Οι εξωτερικοί σωλήνες όπως για παράδειγμα οι σωληνώσεις του ηλιακού θερμοσίφωνα, βρύσες μπαλκονιών αλλά και οποιαδήποτε άλλοι σωλήνες που μπορεί να βρίσκονται εξωτερικά από τους χώρους του κτίσματός ή βρίσκονται θα πρέπει να είναι μονωμένοι, διαφορετικά φροντίστε να μονωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Σε περίπτωση που πρόκειται να λείψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του χειμώνα απομονώστε ή καλύτερα εκκενώστε το δίκτυο του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Παγωμένοι Σωλήνες

Σταθερή μίνιμουμ θερμοκρασία χώρου.

Ρυθμίστε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού ώστε να λειτουργεί αυτόματα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Για να μην παγώσουν οι σωλήνες…

Κατά τη διάρκεια του παγετού αν είστε στο σπίτι και ειδικότερα το βράδυ που οι θερμοκρασίες πέφτουν πολύ χαμηλά θα πρέπει να κλείσετε την παροχή νερού προς τον ηλιακό θερμοσίφωνα και να αδειάστε το νερό από το σύστημα. Εναλλακτικά αφήστε μια βρύση να στάζει στο κύκλωμα ζεστού νερού.

Μην σπαταλάτε αλόγιστα νερό για να απομακρύνετε το χιόνι και τον πάγο.

Περιορίστε τις δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη κατανάλωση νερού (πλυντήρια ρούχων κλπ.).

Αν παγώσουν οι κεντρικοί σωλήνες ύδρευσης

Παγωμενοι σωληνεςΚλείστε αμέσως τον κεντρικό διακόπτη παροχής νερού του σπιτιού και ελέγξτε τον υδρομετρητή. Αν συνεχίζει να λειτουργεί («γράφει») τότε υπάρχει διαρροή στο δίκτυο. Κλείστε το διακόπτη της κεντρικής παροχής και καλέστε υδραυλικό.

Αν αποφασίσετε να ξεπαγώσετε τους σωλήνες, αρχίστε από το μέρος του σωλήνα κοντά στον διακόπτη ώστε η θερμοκρασιακή μεταβολή να είναι σταδιακή. Αν δεν έχετε αποτελέσματα επικοινωνήστε με έναν υδραυλικό.

Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για να ξεπαγώσετε τους σωλήνες. ΜΗΝ ρίξετε καυτό νερό καθώς αυτό θα προκαλέσει ρωγμές στους σωλήνες.

Ελέγξτε αν έχουν βραχεί ή διατρέχουν κίνδυνο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ώστε να τις απομονώσετε.

 

apofraxeis

Αποφράξεις Προσφορά

Αποφράξεις Προσφορά !!! ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ μόνο με 30 € !!!

Mr Pipe Apofraxeis - ΝΕΑ Leave a Comment

Αποφράξεις Προσφορά της εταιρείας Mr. Pipe, για τους φίλους του FACEBOOK!!! Αποφράξεις Προσφορά στο Ίλιον, στην Πετρούπολη και το Περιστέρι, μόνο με 30 ευρώ!!! Κάντε LIKE στην σελίδα μας στο FACEBOOK, καλέστε στο 211 8 500 400, πείτε τον κωδικό [wp-like-lock]1410 [/wp-like-lock] και ΚΕΡΔΙΣΤΕ την προσφορά. Ισχύει έως και την 01/01/2017.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα το οποίο αφορά τις αποφράξεις, 24ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.
Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικία και καταστήματα άμεσα, γρήγορα, αποτελεσματικά.

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα, διασφαλίζουμε την ποιότητα των εργασιών μας, με ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης και χαμηλό κόστος.

 

apofraxeis

Αποφραξεις Προσφορα μόνο με 30€ !!!

 

Share this Post

Απόφραξη

Απόφραξη

Mr Pipe Apofraxeis - ΝΕΑ Leave a Comment

Απόφραξη

Απόφραξη είναι ο καθαρισμός της αποχέτευσης ή των σωληνώσεων ή κάποιου βουλωμένου φρεατίου. Κατά την απόφραξη χρησιμοποιούνται συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα ή ακόμη και κάμερας. Η αποφραξη με κάμερα γίνεται γιατί αυτό το πολύτιμο εργαλείο μπορεί να δείξει σε πόσα μέτρα και σε τι βάθος υπάρχει το πρόβλημα. Αν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν μπορεί να λυθεί με τη χρήση των γνωστών εργαλείων αποφράξεων, όπως είναι η ατσαλίνα, η βεντούζα ή η χρήση των χημικών ουσιών.

Λόγοι φραγής αποχετεύσεων:

Πολλές φορές ο λόγος της φραγής της αποχέτευσης και των σωληνώσεων της μπορεί να προκληθεί από:

α) Συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας

β) Συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή στη μπανιέρα

γ) Βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας

δ) Χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα φρεάτια αλλά και στα σιφόνια των εξωτερικών χώρων όπως είναι της ταράτσας και του μπαλκονιού.

Άλλα αίτια αποφράξεων μπορεί να είναι απομεινάρια κατασκευαστικών υλικών και άλατα, που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με τον καιρό.

apofraxeis

 

Share this Post

 

Μυοκτονίες εξόντωση ποντικιών

Μυοκτονίες εξόντωση ποντικιών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών.

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Μυοκτονίες εξόντωση ποντικιών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών.

Η προφύλαξη αλλά και καταπολέμηση ποντικιών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών είναι αναγκαία. Τα τρωκτικά αποτελούν μία πολύ σοβαρή εστία μολύνσεως και το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Το ποντίκι, στα αρχαία ελληνικά μυς, είναι ένα μικρό ζώο, θηλαστικό, της οικογένειας των τρωκτικών. Είναι το πιο γνωστό και το πιο διαδεδομένο τρωκτικό στον κόσμο.

“Ζει δυόμιση χρόνια περίπου και είναι πολύ γόνιμος. Ζευγαρώνει όλο το χρόνο και γεννά 4 έως 8 φορές το χρόνο, από 7 έως 10 μικρά κάθε φορά. Τα ποντικάκια μπορούν να έχουν τα δικά τους μικρά μόλις φτάσουν σε ηλικία 2 μηνών. „(el.wikipedia.org/wiki/Ποντικός)

Η μυοκτονία για την καταπολέμηση ποντικιών, γίνονται συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο που είναι οι εποχές γέννησης των τρωκτικών.

Για την μυοκτονία – εξόντωση ποντικιών, αρουραίων και άλλων τρωκτικών τοποθετούνται δολώματα με προϊόντα μυοκτονίας. 

Προϊόντα με την λιγότερη δυνατή τοξικότητα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Επιλέγονται κατόπιν ελέγχου του χώρου και των συνθηκών που επικρατούν για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους.

Απολυμανση για ποντικια – μυοκτονία.

Εφαρμογές απολύμανσης για ποντίκια και εξόντωση τρωκτικών  και δολώματα με προϊόντα μυοκτονίας:

  • Απολύμανση στο διαμέρισμα.
  • Απολύμανση στην μονοκατοικία.
  • Απολύμανση στο γραφείο.
  • Απολύμανση στο κατάστημα.
  • Απολύμανση σε βιομηχανικούς χώρους.
  • Απολύμανση σε επαγγελματικές αποθήκες.
  • Απολύμανση σε δημόσια κτήρια.
  • Απολύμανση σε σχολεία.

Μυοκτονίες εξόντωση ποντικιών με προϊόντα μυοκτονίας.

Εφαρμόζεται σε κοινόχρηστους χώρους, στην κουζίνα, τα πατάρια, το λεβητοστάσιο, στις αποθήκες, τα γκαράζ, στην πυλωτή, τον κήπο, στους ακάλυπτους χώρους των πολυκατοικιών.

Τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει να φαγωθούν από άνθρωπο ή ζώο. Αν υπάρχουν παιδιά, σκυλιά ή άλλα κατοικίδια (που πλησιάζουν συνήθως το φάρμακο) τα σκευάσματα τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς ώστε να αποφευχθεί η επαφή τους με αυτά.

Με την ολοκλήρωση της μυοκτονίας στο χώρο σας χορηγείτε πιστοποιητικό απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Εγγυημένο αποτέλεσμα από εξειδικευμένο προσωπικό!

apofraxeis

Μικροβιοκτονία

Απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία.

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Εφαρμόζεται σε ευαίσθητους χώρους με μεγάλο συνωστισμό ανθρώπων που προϋποθέτουν άριστες συνθήκες υγιεινής. Απαιτήσεις που αφορούν την εφαρμογή των Κανόνων Υγιεινής και τη συμμόρφωση, με τη νομοθεσία, των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, παροχών υγείας και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Χώροι όπως παιδικοί σταθμοί, σχολεία, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, χώροι επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων, υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.τ.λ.

Η μικροβιοκτονία για την καταπολέμηση μυκητών, ζυμομυκητών, βακτηρίων, ιών, πρωτόζωων, αμοιβάδων κ.τ.λ. Είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίζεται η υγιεινή. Επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους, απολυμαντικά σκευάσματα, ατοξικά φάρμακα εγκεκριμένα από το ΕΟΦ, από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες της εταιρίας μας.

“Γιατί να κάνω  απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία?

Διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής

Μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλά άτομα

Μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου

“Πως γίνετε η απολύμανση και προληπτική μικροβιοκτονία?

 Σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης

 Σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ ©

Έμπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι άοσμα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

apofraxeis

Share this Post

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε μονοκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικός χώρο.

Η απεντόμωση μυρμηγκιών είναι απαραίτητη. Τα μυρμήγκια εμφανίζονται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι αναζητώντας τροφή εντός και εκτός του σπιτιού. Μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα λόγω του μεγέθους τους από τις χαραμάδες. Όταν λοιπόν εντοπίζεται έστω και μικρός πληθυσμός στο χώρο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Καθώς, οι μικροί αυτοί κλέφτες αυξάνονται μόλις εντοπίσουν τροφές.

Αν και σχετικά ακίνδυνοι προκαλούν προβλήματα. Οι τροφές που έρχονται σε επαφή με τα μυρμήγκια δεν πρέπει να καταναλώνονται από τους ανθρώπους. Επίσης, καταστρέφουν φυτά, έπιπλα, ηλεκτρολογικά κ.α.

Καταπολέμηση Μυρμηγκιών‎

Αντιμετωπίζονται με ψεκασμό οικολογικών, μη τοξικών φαρμάκων που είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο τα παιδιά και τα κατοικίδια. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητους χώρους. Όπως παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, εστιατόρια κ.τ.λ.. Εφαρμόζετε στα σημεία που εμφανίζονται. Εξωτερικά περιμετρικά δημιουργώντας έτσι μία ζώνη ασφαλείας. Στις βεράντες, τον κήπο, την κουζίνα, πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, στο εσωτερικό των ντουλαπιών, σε τυχόν ρωγμές, στα παράθυρα και τις πόρτες κ.τ.λ. Τα μυρμήγκια μεταφέρουν έτσι τα εντομοκτόνα στις φωλιές τους. Έτσι έχουμε την ριζική εξολόθρευση των μυρμηγκιών  και ταυτόχρονα τα φυτά απαλλάσσονται από τυχόν άλλα παράσιτα.

Tip:
Για καλύτερα αποτελέσματα πριν την απεντόμωση μυρμηγκιών. ο χώρος πρέπει να είναι σχετικά καθαρός. για να κρατήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε το φάρμακο χωρίς να πλυθεί ή αφαιρεθεί.

Εξαφανίστε τα Μυρμήγκια με Φυσικό Τρόπο

Απεντόμωση κουνουπιών

Απεντόμωση κουνουπιών

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Απεντόμωση κουνουπιών σε μονοκατοικία, διαμέρισμα και επαγγελματικό χώρο.

Απεντόμωση κουνουπιών γίνεται κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες. Ο ενοχλητικός αυτός επισκέπτης εμφανίζεται κυρίως τους μήνες του καλοκαιριού. Τα κουνούπια είναι επικίνδυνα για την υγειά μας καθώς μεταφέρουν ιούς.

“Το κουνούπι είναι δίπτερο έντομο της οικογένειας Culicidae με 3.500 περίπου είδη ανά τον κόσμο. Θεωρείται, ως ζώο, ο νούμερο ένα φονιάς ανθρώπων παγκοσμίως[2].„ (πηγή wikipedia)

Τα κουνούπια εκτός από τα ενοχλητικά τσιμπήματα τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο επικίνδυνες ασθένειες όπως κίτρινος πυρετός, ελονοσία, εγκεφαλίτιδα κ.α.

Για την αντιμετώπιση κουνουπιών επιβάλλεται συστηματικός ψεκασμός αντικουνουπικών. Ειδικά σε περίπτωση ύπαρξης εστιών ανάπτυξης τους. Όπως είναι τα στάσιμα νερά, ο κήπος και το γκαζόν.

Επίσης, γίνονται ψεκασμοί στις βεράντες, τους εξωτερικούς χώρους και όπου αλλού εντοπίζεται αυξημένη παρουσία κουνουπιών.

Καταπολέμηση – Αντιμετώπιση των κουνουπιών

Ψεκασμοί με οικολογικά ΜΗ τοξικά σκευάσματα. Κατάλληλα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια!

Η πλήρης εξάλειψη τους είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της ταχύτητας αναπαραγωγής τους και της ικανότητας τους να μετακινούνται σε μεγάλες αποστάσεις. Παρόλα αυτά η τακτική χρήση ψεκασμών θα σας εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απομάκρυνση τους.

“Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, από τη σωματική θερμότητα, από την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται με την αναπνοή. Το σφύριγμα που κάνουν προέρχεται από το συγχρονισμένο τους φτερούγισμα. Παρασύρονται εύκολα από τον άνεμο και έτσι μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλες αποστάσεις.„ (πηγή wikipedia)

Κουνούπια τέλος λοιπόν ! για την προστασία και ηρεμία του χώρου μας !

Μύθοι και αλήθειες για τα κουνούπια

Απεντόμωση κατσαρίδων

Απεντόμωση κατσαρίδων

Mr Pipe Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις Leave a Comment

Κατσαρίδες τέλος! Απεντόμωση κατσαρίδων

apofraxeis

 

Εάν έχετε κατσαρίδες στο χώρο σας θα πρέπει να γίνει απεντόμωση κατσαρίδων άμεσα. Κάνοντας σωστή εξολόθρευση κατσαρίδων το πρόβλημα με τις κατσαρίδες θα λυθεί οριστικά.

Η προληπτική τακτική απεντόμωση κατσαρίδας είναι σημαντική. Όσο καθαρό και αν διατηρούμε τον χώρο μας στην κατοικία ή την εργασίας μας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας.

Οι κατσαρίδες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας, καθώς είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Επίσης, μπορούν να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις, αλλοιώνοντας τα τρόφιμα. Διαδίδοντας παθογόνους οργανισμούς, προκαλούν αλλεργίες ή αλλεργικό άσθμα αλλά και μολύνσεις.

Για την αντιμετώπιση τους διενεργούμε κατσαριδοκτονίες με οικολογικά μη τοξικά σκευάσματα σε όλους τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε, στη λεκάνη, το μπάνιο, τα σιφώνια, τα φρεάτια, την κουζίνα, την αποθήκη, τα μπαλκόνια, τους εξωτερικούς χώρους κ.τ.λ.

** Για διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενημερώσετε τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Θα πρέπει ιδανικά να γίνει απεντόμωση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια, το  κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας και τον κήπο αν υπάρχει. Έτσι εξασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απεντόμωσης και φυσικά είναι οικονομικότερο.

Κατσαρίδες ΤΕΛΟΣ!

apofraxeis

Απεντόμωση κατσαρίδων – 100% εγγύηση αποτελέσματος

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες. Ψεκασμός χαμηλής πίεσης με χρήση οικολογικών φαρμάκων και δόλωμα σε μορφή gel.


Share this Post


Είδη κατσαρίδας

πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Βλαττοειδή

Κατσαρίδες και άνθρωπος  Στις δυτικές χώρες ο όρος «κατσαρίδα» συνήθως συνδέεται με ανθυγιεινές καταστάσεις. Πολλά είδη βλαττοειδών δεν σχετίζονται με αυτά τα βλαβερά είδη. Δυστυχώς τουλάχιστον το είδος Ectobius duscei εξαφανίστηκε τελείως γιατί ο άνθρωπος κατέστρεψε τους φυσικούς οικοτόπους του. Σε άλλες κοινωνίες οι κατσαρίδες αποτελούν μέρος της τροφής. Η Opistoblatia orientalis χρησιμοποιείται στη λαϊκή κινέζικη ιατρική. Πολλά είδη παίζουν σπουδαίο ρόλο ως πειραματόζωο στις επιστήμες. Ιδιαίτερα η Gromphadorhina portentosa είναι δημοφιλής ως κατοικίδιο ζώο. Πέρα από αυτές τις εξωτικές περιπτώσεις ο πιο σπουδαίος ρόλος των κατσαρίδων είναι πως μπορούν να αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.„

“Καταπολέμηση Μερικά είδη ζουν σε σπίτια και είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Αλλοιώνουν τα τρόφιμα και μπορούν να διαδίδουν παθογόνους οργανισμούς. Επίσης μπορούν να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Η καταπολέμηση τους από τον άνθρωπο γίνεται συνήθως με τη χρήση εντομοκτόνων, ωστόσο συχνά αναπτύσσουν ανοσία ενάντια στα χημικά.„

Εικ.: Ποικιλία κατσαρίδων

Totenkopfschabe ausgewachsen.jpg
Blaberus craniifer
Ectobius lapponicus a1.jpg
Ectobius lapponicus
Šváb syčivý.jpg
Gromphadorhina portentosa
Blatta orientalis 0002 L.D.jpg
Blatta orientalis
Bush Cockroach.jpg
είδος από την Αυστραλία
Zebra Bug.jpg
Eurycotis discipiens
American cockroach 8-15-2009.jpg
Periplaneta americana
ARS Blattella asahinai.jpg
Blattella asahinai
Waldschabe.jpg
Ectobius sylvestris
Cockroach closeup.jpg
άγνωστο είδος
Macropanesthia rhinoceros 01 Pengo.jpg
από την Αυστραλία
Cockroach 8 cm long Ku-ring-gai Chase National Park.jpg
από την Αυστραλία
Cockroach May 2007-1.jpg
Blatta orientalis
Loboptera decipiens01.jpg
Loboptera decipiens
Ectobius sp. 01.jpg
Ectobius pallidus
American-cockroach.jpgGiant brazilian cockroach closeup arp.jpg
Periplaneta americana και Blaberus craniifer
Madagascan.hissing.cockroach.750pix.jpg
Gromphadorhina portentosa
Blattella Kackerlacka Cockroach.jpg
άγνωστο είδος

 

πετρελαιο θερμανσης

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Mr Pipe Ενημέρωση Leave a Comment

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Άμεση παράδοση στο χώρο σας, με ένα απλό τηλεφώνημα στο 211 8 500 400


Η εταιρία Mr Pipe παρέχει πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες προδιαγραφές και στις φθηνότερες τιμές της αγοράς.

Για ποιότητα, οικονομία και άριστη εξυπηρέτηση….Mr Pipe.

Πετρελαιο Θερμανσης

Συντήρηση Πολυκατοικίας

Μηνιαία Συντήρηση Πολυκατοικίας

Mr Pipe Apofraxeis - ΝΕΑ Leave a Comment

Μηνιαία Συντήρηση Πολυκατοικίας από 20€!

Η μηνιαία συντήρηση πολυκατοικίας περιλαμβάνει:

Μηνιαίος καθαρισμός οριζόντιου δικτύου

Δωρεάν απόφραξη οριζόντιας αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό

Δωρεάν απολύμανση φρεατίων

Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες δίπλα σας!

Προνομιακές τιμές αποφράξεων για όλους τους ενοίκους!

 

Αν βούλωσε η αποχέτευση της πολυκατοικίας ή του διαμερίσματος σας και χρειάζεστε άμεσα απόφραξη, καλέστε τώρα!

apofraxeis