ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟ 30€

Αποφράξεις Πειραιάς

Mr Pipe – Αποφράξεις Πειραιάς

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, η εταιρεία Mr. Pipe,  αναλαμβάνει Αποφράξεις Πειραιάς. Για Αποφράξεις στον Πειραιά, ο Mr. Pipes είναι εδώ!!

Διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα εξασφαλίζουμε την ποιότητα των εργασιών μας στις Αποφράξεις Πειραιάς. Σε ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης και με χαμηλό κόστος. Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε είναι, αποφράξεις νιπτήρων και λεκανών, αποφράξεις αποχετεύσεωναποφράξεις φρεατίων και σιφωνιώνκαθαρισμός αποχετεύσεων. Επίσης, αποφράξεις υδρορροών,  άντληση υδάτωνεκκένωση βόθρων και μεταφορά λυμάτωνέλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης. Το άριστα τεχνικά καταρτισμένο  προσωπικό, εγγυάται την λύση σε όλα σας τα προβλήματα! Κάθε είδους Αποφράξεις στον Πειραιά και Αττική είναι εύκολη υπόθεση για τον Mr. Pipe.


Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος

Προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά για κάθε είδους απόφραξη!

Αποφράξεις Τιμές

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που παρέχει o Mr.Pipe

Click Me!

Υπηρεσίες

Ο Mr. Pipes διαθέτοντας τον πιό σύγχρονο αποφρακτικό εξοπλισμό, αναλαμβάνει κάθε είδους Αποφράξεις Πειραιάς, χωρίς φθορές στο δίκτυο και τις σωληνώσεις, πάντα με απόλυτη επιτυχία.

Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα, σχετικά με τις αποφράξεις. 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και 365 ημέρες το χρόνο. Σε όποια περιοχή του Πειραιά ή της Αττικής και αν βρίσκεστε ο Mr Pipe θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και στις καλύτερες τιμές.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους κατοικίες, καταστήματα, εργοστάσια, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα άμεσα, και αποτελεσματικά.Αποφράξεις Πειραιάς

Αναλαμβάνουμε Αποφράξεις Πειραιάς, όπως:

 • Αποφράξεις Πειραιάς αποχετεύσεων
 • Απόφραξη φρεατίων
 • Αποφράξεις Πειραιάς λεκάνης
 • Απόφραξη σιφονιού δαπέδου
 • Αποφράξεις Πειραιάς νεροχύτη κουζίνας
 • Αποφραξη μπανιέρας
 • Αποφράξεις Πειραιάς  νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη κάθετων στηλών
 • Αποφραξεις Πειραιάς υδρορροών

Συντήρηση – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων Πειραιάς

Η άψογη λειτουργία των φρεατίων, των υδρορροών και των δικτύων αποχέτευσης,  προϋποθέτει τον τακτικό έλεγχο και τον καθαρισμό τους. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγουμε το φράξιμό τους και εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία. Με τον καθαρισμό αποχετεύσεων, τον καθαρισμό των φρεατίων και την τακτική συντήρησή τους, επιτυγχάνουμε να υπάρχει ομαλή διέλευση των υδάτων. Έτσι, αποφεύγουμε τις πλημμύρες και τις υπερχειλίσεις λυμάτων, οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν την περιουσία σας. Το κόστος επισκευής φυσικά από τέτοιες καταστροφές είναι τεράστιο.

Ο Mr. Pipes αναλαμβάνει τον προληπτικό καθαρισμό και την συντήρησηαποχετεύσεων και φρεατίων. Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τριμηνιαία ή και μηνιαία βάση. Αυτό εξαρτάται πάντα με τις ανάγκες του δικού σας δικτύου. Αναλαμβάνουμε καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων, αλλά και την συντήρηση τους, στον Πειραιά και όλη την Αττική.

Υπηρεσίες

 • Πακέτα συντήρησης αποχετεύσεων, φρεατίων και υδρορροών
 1. Ετήσια συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 2. Εξάμηνη συντήρηση αποχέτευσης –  φρεατίου – υδρορροής
 3. Τρίμηνη συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου – υδρορροής
 4. Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης – φρεατίου –  υδρορροής
 • Καθαρισμός φρεατίου
 • Καθαρισμοί αποχέτευσης
 • Καθαρισμός υδρορροής

Συντήρηση αποχετεύσεων & φρεατίων Πειραιάς – καθαρισμός αποχετεύσεων & φρεατίων Πειραιάς

Eκκενώσεις βόθρων & μεταφορά λυμάτων Πειραιάς


Αποφράξεις ΠειραιάςΗ εταιρεία Mr. Pipe,
 με άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πειραιάς και μεταφορά λυμάτων Πειραιάς, αλλά και σε όλη την Αττική. Με μερικά από τα πιό σύγχρονα βυτιοφόρααντλίες κενού για άοσμη εκκένωση, καλύπτουμε κάθε ανάγκη που αφορά τις εκκενώσεις βόθρων. Άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά ο Mr Pipe είναι εδώ για σας. Τα μηχανήματα υψηλής άντλησης που διαθέτουμε, εγγυώνται πάντα μια επιτυχημένη εκκένωση βόθρου, σε μεγάλα βάθη, ακόμα και σε πολύ δυσπρόσιτα μέρη.
Το έμπειρο προσωπικό μας, δύνει λύση σε κάθε σας πρόβλημα σχετικό με τις εκκενώσεις βόθρων Πειραιάς. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σε όποια περιοχή του Πειραιά  και αν βρίσκεστε έχουμε την λύση.

Εκκενώσεις βόθρων Πειραιάς – Μεταφορά λυμάτων Πειραιάς – Αποφράξεις Πειραιάς

Άντληση υδάτων ΠειραιάςΑποφράξεις ΠειραιάςΗ εταιρεία Mr. Pipes διαθέτει στόλο σύγχρονων βυτιοφόρων για την άντληση καθαρών  αλλά και ακάθαρτων υδάτων στον Πειραιά και όλη την Αττική. Είτε πρόκειτε για πλημμύρα από βροχή, από υπερχείλιση λόγω βουλωμένης αποχετεύσης ή βλάβη του δικτύου ύδρευσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απαλλάξει από τα ακάθαρτα νερά, άμεσα αλλά και αποτελεσματικά. Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων από γκαράζ, υπόγειαφρεάτιο ανελκυστήρα, φωταγωγούς  και σε οποιοδήποτε χώρο χρειάζεται άντληση υδάτων.
Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας δώσει λύση, για κάθε πρόβλημα το οποίο απαιτεί άντληση υδάτων. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε όποια περιοχή του Πειραιά και της  Αττικής επιθυμείτε.

Άντληση υδάτων Πειραιάς – Αποφράξεις Πειραιάς

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης

Αποφράξεις ΠειραιάςΗ κάμερα βιντεοσκόπησης είναι ένα από τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά εργαλεία. Χρησιμοποιείται για τον ακριβή εντοπισμό της φθοράς και του σημείου φραγής των σωληνώσεων. Έτσι γίνεται η ακριβής διάγνωση του κάθε προβλήματος, για να γίνει στοχευμένη, αλλά  και γρήγορη αποκατάσταση του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την τεράστια μείωση του κόστους εργασιών.
Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, είναι σε ετοιμότητα να βρεθεί κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε όλες της περιοχές του Πειραιά και της υπόλοιπης Αττικής.

Έλεγχος αγωγών και αποχετεύσεων με κάμερα βιντεοσκόπησης – Αποφράξεις Πειραιάς

  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ