ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Αποφράξεις Κερατσίνι

Mr Pipe – Αποφράξεις Κερατσίνι

Αποφράξεις Κερατσίνι – Η εταιρεία Mr Pipe, είναι μία από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από μία δεκαετία, με στόχος της, τους ικανοποιημένους πελάτες, από τις τιμές και ποιότητα εργασίας. Με τα υπερσύγχρονα οχήματα, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα καλύπτουμε Αποφράξεις Κερατσίνι, και υπόλοιπο Αττικής.

Αναλαμβάνουμε επίσης τον καθαρισμό, την επισκευή, αλλά και την συντήρηση των σωληνώσεων, σε κατοικίες και καταστήματα. Για την απόφραξη αποχέτευσης, λεκάνης, μπανιέρας, στηλών αποχέτευσης, συφωνιών, νιπτήρα ή νεροχύτη, εμπιστευτείτε τον mr pipe. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο εγγυόμαστε άμεσα αποτελέσματα, στο ανταγωνιστικότερο κόστος της αγοράς για Αποφράξεις Κερατσίνι. Τα οχήματα της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με πολύ ισχυρά πιεστικά μηχανήματα, ώστε να φέρουν εις πέρας, κάθε είδους απόφραξη.

Ο Mr. Pipe, αναλαμβάνει Αποφράξεις Κερατσίνι. Καλέστε σήμερα! 

Υπηρεσίες: αποφράξεις αποχετεύσεωννιπτήρων, φρεατίων, υδρορροών, αποχετεύσεων, εκκένωση βόθρων, άντληση υδάτων, μεταφορά λυμάτων, έλεγχος αγωγών.


Αποφράξεις Κερατσίνι

Αποφράξεις

ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εμφάνιση Τηλεφώνου
Αποφράξεις - Απολυμάνσεις

Τιμοκατάλογος


Αποφράξεις Τιμές
Αποφράξεις Τιμές

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ


Αποφράξεις Κερατσίνι

Αποφράξεις Κερατσίνι – Mr Pipe

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει άμεσα, απόφραξη δικτύων αποχέτευσης κάθε τύπου με σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα για Αποφράξεις Κερατσίνι. Μετά την επισκευή του αποχετευτικού σας δικτύου, μπορούμε να πραγματοποιούμε τακτική συντήρηση σε όλες τις σωληνώσεις της αποχέτευσης. Η συντήρηση περιλαμβάνει την απολύμανση και τον καθαρισμό του δικτύου. Προτεραιότητά μας η διατήρηση της σωστής υγιεινής και ικανοποιημένοι πελάτες σε Αποφράξεις Κερατσίνι. Το προσωπικό μας θα προτείνει λύση για κάθε πρόβλημα συμφόρησης σε βόθρους και φρεάτια στο Κερατσίνι. Βρισκόμαστε κοντά σας, με τις καλύτερες υπηρεσίες και τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, που ξεκινούν από 20€. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, παρέχοντας αποφρακτικές υπηρεσίες, σε πολυκατοικίες, γραφεία, εστιατόρια, εταιρείες και δημόσιες υπηρεσίες.

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, βρίσκονται σε ετοιμότητα για να έρθουν κοντά σας για Αποφράξεις στο Κερατσίνι, με ένα τηλεφώνημα!!

Για τον καθαρισμό και το ξεβούλωμα των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου εμπιστευτείτε την εταιρεία mr pipes!!!

Μεταφορά λυμάτων – αποφραξεις αποχετεύσεων – εκκένωση βόθρων – άντληση υδάτων

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.