ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΟ


211 85 00 400

Σιφόνι Mr.Pipe

ΣΙΦΟΝΙ ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;


Το σιφόνι βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου. Στο σιφόνι καταλήγουν τα νερά και χρησιμεύει παράλληλα για την αποφυγή της δυσοσμίας του αποχετευτικού συστήματος.

Στο σιφόνι του δαπέδου μπάνιου εισέρχονται 3 σωλήνες που οδηγούνται στην κεντρική αποχέτευση. Στους σωλήνες αυτούς συνδέονται η μπανιέρα/ντουζιέρα, ο νιπτήρας και το πλυντήριο. Οτιδήποτε ρίχνουμε εκεί καταλήγει στο σιφόνι και από εκεί στην αποχέτευση. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μην ρίχνουμε τρίχες, σκουπίδια οτιδήποτε άλλο μπορεί να φράξει τους σωλήνες. Καλό επίσης είναι να τοποθετούνται και τα ειδικά προστατευτικά κυλήματα που στραγγίζουν το νερό αποτρέποντας τις βρομιές να εισέλθουν στους σωλήνες της αποχέτευσης.

Επίσης,  με τη ρήση του δαπέδου, στο σιφόνι δαπέδου του μπάνιου καταλήγουν τα νερά αλλά και οι τρίχες με τα σκουπιδάκια που υπάρχουν στο δάπεδο του μπάνιου.
mrpipes.gr


ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ Ο MR.PIPES ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

211 8 500 400

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΟΝΙ !

σιφωνι μπανιου ξεβουλωμα

“Βούλωσε το σιφόνι στο μπάνιο μου και υπερχειλίζει κάθε φορά που ανοίγουμε τις βρύσες…„

Η υπερχείλιση του σιφονιού στο μπάνιο, σημαίνει και φραγή του κεντρικού σωλήνα του σιφονιού προς την αποχέτευση.

Σε αυτήν την περίπτωση, για το ξεβούλωμα στο σιφόνι μπάνιου, μπορείτε να βγάλετε το προστατευτικό καπάκι του σιφονιού και φορώντας γάντια και να απομακρύνεται τυχόν τρίχες, αντικείμενα και τη συσσωρευμένη βρόμια από τον σωλήνα.

Αποφεύγεται τη χρήση εργαλείων και ισχυρών καθαριστικών καθώς μπορεί να προκληθεί βλάβη ειδικά αν οι σωλήνες είναι παλιοί. Προτιμήστε ήπια καθαριστικά και πλαστικά εύκαμπτα εργαλεία.

Εάν το πρόβλημα επιμένει θα πρέπει να καλέσετε ειδικό προκειμένου να καθαρίσει με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα την κάθετη στήλη σωληνώσεων της αποχέτευσης.

Για αποφραξεις, εκκενωσεις βοθρων, αποφραξη αποχετευσης, αντληση υδατων και καθαρισμο αποχετευσης

Κάλεσε στο 211 8 500 400 και καθάρισες!

Εγγυημένο αποτέλεσμα στις χαμηλότερες τιμές !!

mrpipes.gr

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το


Κάντε το Σιφόνι του Μπάνιου σας να Μυρίζει Καθαριότητα!

Υπάρχουν δύο τρόποι για να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από το σιφόνι του μπάνιου.

Εξαφάνιση μυρωδιάς σιφονιού με ξίδι.

Ξεκινήστε την καθαριότητα του σιφονιού ρίχνοντας 1 φλ. ξίδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το ξίδι να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ.

Εξαφάνιση μυρωδιάς με λεμόνι.

Ανακατέψτε σε ένα μπολ το χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλ. ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

Αποφύγετε τη χρήση ισχυρών απορρυπαντικών καθώς η εκτεταμένη χρήση και παραμονή τους στους σωλήνες του μπάνιου μπορεί να προκαλέσουν φθορές ή ακόμα και καταστροφή τους.

Αν η μυρωδιά επιμένει, θα πρέπει να καλέσετε έναν υδραυλικό.

Tags

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, APOFRAXEIS, APOFRAXI SIFONIOU, ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ, ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΙΦΩΝΙ ΔΑΠΕΔΟΥ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΣΙΦΩΝΙ ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕ, ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΦΟΝΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΑΠΑ, ΣΙΦΩΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ

Καλέστε ΤΩΡΑ!!!

211 85 00 400